Skip to main content

JUL PÅ ATLUNGSTAD BRENNERI

Atlungstad Brenneri har den perfekte rammen for ditt juleselskap, julebord, eller julearrangement. I rustikke og ekte omgivelse vil du nyte norsk mat og drikkekultur tilberedt med de beste norske råvarene av brenneriets egne kokker.
Atlungstad Brenneri, et unikt kulturminne med møte-, kurs- og selskapslokaler og et levende museum og for Norsk Brennerivirksomhet. Vi lover deg tradisjonsfull mat med et moderne og smaksrikt uttrykk tilberedt med ekte kjærlighet.
Opplev brenneriet i en flott førjulstid!

Filter

 


JULELUNSJ


En langang med julens smaker, sild, sylte, gravet laks og spekeskinke med passende tilbehør

Riskrem med rød saus eller karamellpudding med akevittkrydder

(Inneholder: melk, gluten (kan serveres med glutenfritt brød))

325.-

JULETALLERKEN MED ALLE RETIGHETER OG DESSERT

Juletallerken med alt av det tradisjonelle tilbehøret

Riskrem med rød saus eller karamellpudding med akevittkrydder

(Inneholder: melk (dressing), egg, sennep, selleri, sulfitt og gluten (brød))

455.-

BRENNERIBESTYRERENS RAKFISKTALLERKEN MED DESSERT

Rakfisk servert etter alle kunstens regler

Riskrem med rød saus eller karamellpudding med akevittkrydder

(Inneholder: melk (dressing), egg, sennep, selleri, sulfitt og gluten (brød))

415.-

Kald juletallerken med spekeskinke, fenalår, potetsalat, walfordsalat, kald ribbe, rakfisk, røkelaks, akevittsild, eggerøre, ost, lefse, flatbrød og godt smør.

Riskrem med rød saus eller karamellpudding med akevittkrydder

(Inneholder: melk, gluten (kan serveres med glutenfritt brød))

475.-

BRENNERIBESTYRERENS 2 RETTER, RAKFISKTALLERKEN MED DESSERT

Rakfisk servert etter alle kunstens regler

Riskrem med rød saus eller karamellpudding med akevittkrydder

(Inneholder: melk (dressing), egg, sennep, selleri, sulfitt og gluten (brød))

485.-

JULETALLERKEN MED ALLE RETTIGHETER OG DESSERT

Tradisjonell juletallerken med alt av tilbehør

Riskrem med rød saus eller karamellpudding med akevittkrydder

(inneholder: fisk, melk, egg, sennep og sulfitt)

525.-

PINNEKJØTT MED ALLE RETTIGHETER OG DESSERT

Tradisjonell pinnekjøtttallerken med alt av tilbehør

Riskrem med rød saus eller karamellpudding med akevittkrydder

(inneholder: fisk, melk, egg, sennep og sulfitt)

575.-

LUTEFISKMIDDAG, MINIMUM 10 PERSONER

Mandelpotet, sennep, sirup, lefse og ertestuing

(inneholder: fisk, melk, egg, sennep og sulfitt)

525.- 1 servering

625.- 2 servering

DESTILLATORENS JULEMIDDAG

Akevittgravet laks servert med akevittgele, salat, sennepssaus og dill

Reinsdyrplomme servert med spinat, lør, stekt sopp, kremet viltsaus med mørk sjokolade & skogsbær og potetgrateng

Akevittpanacotta servert med multer, sprøtt bakverk og appelsinsaus

(inneholder: fisk, melk, egg, sennep og sulfitt)

725.-

Ink 3 enheter: 1060.-

DRANKKJØRERENS AFTENSMAT

Gravet vilt med karamelliserte hasselnøtter, tyttebær og eple

Andebryst servert med rødkål, Annapotet, jordskokk og kremet viltsaus med mørk sjokolade.

Multemousse servert me ølmarinerte bær og sprøtt bakverk.

(inneholder: fisk, melk, egg, sennep og sulfitt)

745.-

ink 3 enheter 1080.-

 


BRENNERIMESTERNS JULEKOLDTBORD


KUN ETTER FORESPØRSEL

Røket laks med eggerøre

Akevittgravet laks servert med sennepssaus

Akevitt sild, kokt egg og rugbrød

Rakfisk med tradisjonelt tilbehør

Spekeskinke og Norske oster, valnøtt i honning og norsk eple

Hjemmelaget sylte med sennep og svisker

Gravet elg med karamelliserte hasselnøtter, ostekrem med tyttebær og akevittgele

Roastbiff med syltet løk, og syltet agurk

Grønn salat, lefse, godt smør, brød, tyttebær og rørosrømme

*

Juleribbe

Innmatpølse, medisterkake og julepølse fra Brandbu pølsemakeri

Hjemmelaget Surkål/rødkål

Mandelpoteter

Julesaus

*

Riskrem med rød saus

Karamellpudding med appelsinkaramell

*

899.- minimum 40 personer i eget lokale, inkludert

KONTAKT OSS

62 33 00 55

Administrasjon og booking: mandag-fredag 9:00-16:00

Spiseriet : Telefonen er betjent i restaurantens åpningstid.

POST@ATLUNGSTADBRENNERI.NO

Sandvikavegen 214, 2312 Ottestad

SOSIALE MEDIER