Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Skreiaften med Kjetil Holen

11.mars, 2023 @ 18:00 23:00

Informasjon

For fiskeelskere er det lite som slår den tiden på året da skreien kommer. En som deler vår entusiasme for skrei er fiskehandler Kjetil Holen. Kjetil er ekspert på dette området og vi har invitert han hit til Atlungstad for å dele med seg av sin kunnskap.

På menyen denne kvelden står det Skreimølje. Skreimølje består av benfrie ryggstykker av skrei servert på tradisjonelt vis med lever kokt i buljong og stekt rogn. Til dessert serveres det akevittkrydret karamellpudding med karamellsaus og pisket krem. Kaffe er inkludert.

Kjetil Holen driver landets beste fiskebutikk og det på Hamar. Han ble født inn i yrket og man kan vel si at han har det i genene. Holen har enorm kunnskap om skrei og annen fisk og holder både kurs og foredrag for å spre kunnskapen om denne fantastiske råvaren. Denne kvelden er det din tur til å ta del i Holens entusiasme og kanskje lærer du noe nytt! Vet du for eksempel egentlig hva som er forskjellen på torsk og skrei?

Velkommen til en kveld i nytelsens og kunnskapens tegn!

Dersom du ønsker å dele bord med andre venner, send oss gjerne en e-post slik at vi får plassert dere sammen: post@atlungstadbrenneri.no

687.- pp 2 retters middag med foredrag
SANDVIKAVEGEN 214
OTTESTAD, 2312 Norway
+ Google-kart
62330055