I Brenneriets eget spiseri kan du nyte unike mat- og drikkeopplevelser, med akevittkrydderier som en rød tråd gjennom måltidet. Kokkene bruker regionale råvarer og tilbereder dem med kjærlighet for råvarene og den norske matkulturen. Spiseriet er åpent hele året.
God mat betyr en god dag. Menyen vår består av et solid utvalg velsmakende og mettende retter laget av råvarer av ypperste kvalitet.
Atlungstad Brenneri arrangerer også en rekke kulturarrangementer, fest, kurs og konferanse og mye mer
Administrasjon og booking: mandag-fredag 9:00-16:00
Spiseriet : Telefonen er betjent i restaurantens åpningstid.
Mandag På forespørsel
Tirsdag På forepørsel
Onsdag 12.00 – 16.00
Torsdag 12.00 – 16.00
Fredag 12.00 – 19.00
Lørdag 12.00 – 19.00
Søndag 12.00 – 18.00
Siste matbestilling 1 time før stengetid
Våre åpningstider ligger også på vår Facebookside: Atlungstad Brenneri