Skip to main content

OMVISNING

Bli med oss på en reise tilbake i tid, hvor kulturell historie har en stor betydning. Våre guider tar deg med gjennom brenneriet og følger potetens gang fra jord til bord ved hjelp av historiefortelling og audiovisuelle opplevelser.

Vi har åpne omvisninger hver lørdag kl.14 for kr. 195.- per person. Under sommerhalvåret settes det opp flere åpne omvisninger i løpet av uken. Fra uke 25 til 33 har vi fast omvisning torsdag til søndag kl 15, med en ekstra på lørdager kl 13.

Ta gjerne kontakt på forhånd dersom du kommer i større grupper slik at vi er forberedt.

Utover dette kan vi ta imot grupper på minimum 10 personer. Ta kontakt for booking.

Akevittforedrag og smaking

I forbindelse med omvisning kan vi også tilby akevittforedrag med smaking.

Våre foredragsholdere har lang erfaring og stor kunnskap om historien, smakene og teknikken som skal til for å lage norsk fatlagret akevitt. I tillegg til historien får du forståelse og lærdom i kombinasjon av mat og drikke, og hva du skal tenke på når du velger drikke til maten. Akevittforedraget er ypperlig å kombinere med omvisning på brenneriet og eller matopplevelser i Spiseriet som sen lunsj, middag eller småretter og snacks. Akevittforedrag med smaking har 20 års aldersgrense.

Varighet omvisning 60-90 minutter / 90-120 minutter ink. akevittforedrag

Bestill her
Kun omvising 195.-
Pakke 1
omvisning + akevittforedrag med 1 smak 325.-
Pakke 2
omvisning + akevittforedrag med 2 smak 375.-
Pakke 3
omvisning + akevittforedrag med 3 smak 425.-
Pakke 4
omvisning + akevittforedrag  med 3 smak og akevittcocktail 475.-

KONTAKT OSS

62 33 00 55

Administrasjon og booking: mandag-fredag 9:00-16:00

Spiseriet : Telefonen er betjent i restaurantens åpningstid.

POST@ATLUNGSTADBRENNERI.NO

Sandvikavegen 214, 2312 Ottestad

SOSIALE MEDIER