Menyene våre består av et solid utvalg velsmakende og mettende retter laget av råvarer av ypperste kvalitet.
Søndagen serveres egen søndagsmiddag, følge med ukens søndagsmiddag her
LUNSJ
servert hele dagen
med sprøstekt bacon og trøffelolje, servert med hjemmelaget brød
(Inneholder: melk, selleri, gluten (kan serveres med glutenfritt brød))
160.-
BRENNERISALAT
Varmrøkt laks, Tronfjellskinke eller vegetar
honning, bakte rødbeter, gresskarkjerner, grønnkål, cherryvinaigrette, chevre fra Haukeli og valnøtter, servert med hjemmelaget brød
(Inneholder: valnøtter, melk, sulfitt, hvete, rug, egg. Kan serveres med glutenfri brød)
235.-
SMØRBRØD
En langang med kjøkkens komposisjon, spør din servitør!
(inneholder: spør din servitør)
195.-
ATLUNGSTAD BURGER
Jarlsbergost, rødkålsalat, karvemajones, ovnsbakte mandelpotet og rotchips
Kan lages vegetar
(Inneholder: hvete, melk, egg og selleri)
255.-
MIDDAG
med sprøstekt bacon og trøffelolje, servert med hjemmelaget brød
(Inneholder: melk, selleri, gluten (kan serveres med glutenfritt brød))
115.-
BRENNERISALAT
Varmrøkt laks, Tronfjellskinke eller vegetar
honning, bakte rødbeter, gresskarkjerner, grønnkål, cherryvinaigrette, chevre fra Haukeli og valnøtter, servert med hjemmelaget brød
(Inneholder: valnøtter, melk, sulfitt, hvete, rug, egg. Kan serveres med glutenfri brød)
175.-
HOVEDRETTER
BIFF & LØK
Servert med rotgrønsaker, fløtepotet og akevitt-og løksaus
(Inneholder: melk, selleri)
369.-
(Inneholder: fisk, melk)
389.-
DESSERT
EPLEKAKE
med vaniljeis og skogsbær
(Glutenfri, inneholder: melk, egg)
125.-
SJOKOLADEFONDANT
med iskrem fra Kulinaris
(inneholder: hvete, melk, egg)
139.-
Allergener: melk, spor av nøtter
3 stk. 99.-
Espresso -og isdessert
Tillegg for likør kr. 55,-
(Inneholder: melk, egg)
85.-
BARNEMENY
under 12 år
Alle rettene inkluderer istallerken
og brenneripoteter
(Inneholder: melk, gluten (kan lages glutenfri))
175.-
PANNEKAKER MED JORDBÆR
med syltetøy
(Inneholder: melk, egg, gluten)
135.-
Alle rettene kan lages i halvporsjon til barna
KONTAKT OSS
62 33 00 55
Administrasjon og booking: mandag-fredag 9:00-16:00
Spiseriet : Telefonen er betjent i restaurantens åpningstid.