Skip to main content

MENYER

Menyene våre består av et solid utvalg velsmakende og mettende retter laget av råvarer av ypperste kvalitet.

Bestill bord

 


LUNSJ


med sprøstekt bacon og trøffelolje, servert med hjemmelaget brød

(Inneholder: melk, selleri, gluten (kan serveres med glutenfritt brød))

169.-

BRENNERISALAT

Servert med norsk ost, valnøtter, akevittgravet hjort, beter, tyttebærvinaigrette og hjemmelaget brød

(Inneholder: melk, egg, valnøtter og gluten. Kan serveres med glutenfri brød)

210.-

JULESMØRBRØD

En langang med julens smaker, spør din servitør!

(inneholder: spør din servitør)

195.-

RIBBEBURGER

Med syltet rødkål med tyttebær, salat, karvemajones, rotfruktchips og brenneripotet.

(Inneholder: hvete, melk, egg og sennep)

275.-

JULETALLERKEN

Med surkål, rødkål, ribbe, medister, mandelpotet og julesaus

(inneholder: melk, selleri og sennep)

315.-

 


MIDDAG


med tradisjonelt tilbehør

(Inneholder: hvete, bygg, rug, spelt, fisk, melk og sennep)

185.-

AKEVITTGRAVET HJORT

Krydderbestøvet og akevittmarinert med bakte beter, norsk ost, honning, rørosflatbrød med tyttebær og karamelliserte hasselnøtter

(Inneholder: melk, sulfitt og hasselnøtt)

195.-

KAMSKJELL

Servert på rotfrukt, grønnkålpesto, Tronfjellskinke og akevittsmør

(inneholder: fisk, skalldyr, melk, og selleri)

185.-

AKEVITTGRAVET ØRRET

med sennepssaus, salat, akevittgele, egg og ørretrogn

(inneholder: sulfitt, egg, fisk og sennep)

185.-

 


HOVEDRETTER


REINSDYR PLOMME

Servert med potet Anna, rotpure, rosettkål, stekt sopp og viltsaus med sjokolade og skogsbær

(Inneholder: melk, selleri)

435.-

Servert med gresskar, spinat, sopp, mandelpotetpure og rødvinsaus

(Inneholder: fisk, melk)

405.- 

Servert med tradisjonelt tilbehør og mandelpotet

(Inneholder: hvete, bygg, rug, spelt, sennep, egg og melk)

355.-

JULETALLERKEN

Med surkål, rødkål, ribbe, julepølse og medister fra Brandbu pølsemakeri, mandelpotet, syltet eple&pære og julesaus

(Inneholder: melk, sennep og selleri)

395.-

PINNEKJØTT

Med kålrabi, rosenkål, sirup, vossakorv og mandelpotet

(Inneholder: melk)

445.-

 


DESSERT


med appelsinkaramell og skogsbær

(Inneholder: melk og egg)

149.-

(Inneholder: melk)

139.-

med vaniljeis og skogsbær

(Glutenfri, inneholder: melk, egg)

125.-

MULTEMOUSSE

med akevittmarinerte multer, krumkake og multesaus

(inneholder: hvete, melk, egg og mandel)

159.-

HAVRE CRUMBLE

Servert med sorbet

(melkefri, glutenfri, eggfri. Inneholder: havre)

160.-

Allergener: melk, spor av nøtter

3 stk. 99.-

Espresso -og isdessert

Tillegg for likør kr. 55,-

(Inneholder: melk, egg)

85.-

 


BARNEMENY

under 12 år

Alle rettene inkluderer istallerken

og brenneripoteter

(Inneholder: melk, gluten (kan lages glutenfri))

175.-

med syltetøy

(Inneholder: melk, egg, gluten)

135.-

(Inneholder: melk)

160.-

Alle rettene kan lager i halvporsjon til barna

 

KONTAKT OSS

62 33 00 55

Administrasjon og booking: mandag-fredag 9:00-16:00

Spiseriet : Telefonen er betjent i restaurantens åpningstid.

POST@ATLUNGSTADBRENNERI.NO

Sandvikavegen 214, 2312 Ottestad

SOSIALE MEDIER